Europa Report (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De oceanen op Jupiters maan Europa zijn bevroren. Wanneer wetenschappers ontdekken dat onder het oppervlak vloeibaar...
Europa Report

Europa Report

Sciencefiction Thriller
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 1 u 27 min

De oceanen op Jupiters maan Europa zijn bevroren. Wanneer wetenschappers ontdekken dat onder het oppervlak vloeibaar water schuilgaat, verwarmd door vulkanische activiteit, wordt een internationale ruimtemissie georganiseerd. De reis verloopt voorspoedig, maar eenmaal geland op de ijzige maan van Jupiter beginnen de problemen. Een zonnevlam verschroeit een paneel aan de buitenkant van het schip. Een reparatie is noodzakelijk. Maar dan zweert één van de astronauten dat hij buiten een licht heeft gezien onder het ijs. Lichtgevende micro-organismen? Of iets anders?

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Europa Report aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Geert
Wanneer wetenschappers ijs en later vloeibaar water vinden op jupiter, denken ze ook aan leven op de planeet. Een team wordt opgestuurd en zal verder de ruimte inreizen dan ooit is gebeurd. Eens ze arriveren verliezen ze communicatie met het thuisfront. Ondertussen zien en ontdekken ze dingen waarvan ze enkel konden dromen. Maar geraken ze ooit terug? Spannende film, ook beetje speciaal interactief gefilmd zodat je soms mee id actie zit of het gevoel hebt deel van het team te zijn. Geen topacteurs, ook geen top scenario. Op zich wel een goede spannende SF film, maar er zijn er straffere.

Reviews

Louis
goede SF
loading