Darling Companion (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Beth is ongelukkig getrouwd met Joseph, een chirurg die vaker naar zijn mobiele telefoon kijkt dan naar zijn...
Darling Companion

Darling Companion

Drama
Taal: Engels Jaar: 2012 Duur: 1 u 40 min

Beth is ongelukkig getrouwd met Joseph, een chirurg die vaker naar zijn mobiele telefoon kijkt dan naar zijn vrouw. Hun dochters zijn het huis uit en Beth voelt zich eenzaam. Wanneer ze langs de snelweg een verwaarloosde hond ziet, neemt ze het arme dier mee naar huis. Al gauw besluit ze de hond, die ze Freeway noemt, te houden. Tegen de zin van Joseph. Maar wanneer hun dochter Grace verliefd wordt op de dierenarts kan ook Joseph niet meer ontkennen dat de hond geluk brengt. Maar dan slaat het noodlot toe: tijdens een wandeling let Joseph even niet op - weer die mobiele telefoon! - en rent Freeway het bos in, achter een hert aan. Hij is geen velden of wegen te bekennen. Een wanhopige Beth zet een zoekactie op touw. Het hele dorp rukt uit. Vinden ze Beths geliefde hond terug?

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Darling Companion aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading