Une Nouvelle Amie (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Claire en Laura zijn hartsvriendinnen. Wanneer Laura na een kort ziekbed op jonge leeftijd komt te overlijden,...
Une Nouvelle Amie

Une Nouvelle Amie

Drama
Taal: Frans Jaar: 2014 Duur: 1 u 44 min

Claire en Laura zijn hartsvriendinnen. Wanneer Laura na een kort ziekbed op jonge leeftijd komt te overlijden, belooft Claire dat ze voor Laura's man, David, en hun 6 maanden oude dochtertje Lucie zal zorgen. Een belofte die Claire in eerste instantie zwaar valt omdat het gemis van Laura zo groot is. Totdat ze David thuis opzoekt en ziet wat het rouwproces met hem doet. Het is het begin van een intiem verhaal over verlies, verlangen, liefde en vriendschap.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Une Nouvelle Amie aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Alexander
De reacties op 'Une Nouvelle Amie' zijn eerder negatief. Veel kijkers hadden van deze nieuwe prent van François Ozon klaarblijkelijk veel meer verwacht. Het gevoel dat je krijgt tijdens het bekijken van deze prent, is dat de regisseur niet wist welke richting hij met het verhaal uit wou gaan. Het ene moment lijkt het een drama te zullen worden met erg tragische toestanden. Het andere moment lijkt het eerder een komedie met bijzonder grappige situaties te willen zijn. Soms lijkt hij de spot te willen drijven met het gegeven. De acteerprestatie van Romain Duris vind ik sowieso geslaagd.
loading