Suburban Gothic (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Humor en spanning in deze avontuurlijke comedy. Twee mislukte Ghostbusters, de vreemde snuiter Raymond en de sexy...
Suburban Gothic

Suburban Gothic

Komedie Horror
Taal: Engels Jaar: 2014 Duur: 1 u 26 min

Humor en spanning in deze avontuurlijke comedy. Twee mislukte Ghostbusters, de vreemde snuiter Raymond en de sexy goth-chick Becca, onderzoeken mysterieuze gebeurtenissen in het huis van Raymonds ouders. Raymond is al jaren smoorverliefd op Becca, maar te verlegen om er wat aan te doen. Gelukkig is ze ineens één en al aandacht wanneer hij haar vertelt over bovennatuurlijke gebeurtenissen in het huis. Maar als blijkt dat er meer aan de hand is dan een onschuldige goth-fantasie neemt haar enthousiasme snel af. Helaas is het dan al te laat... Nu moet het tweetal een spookachtig geheim zien te ontrafelen om hun eigen levens te redden en dat van Raymonds ouders. Ondanks het gevaar heeft Raymond meer interesse om Becca in bed te krijgen. Bovendien worden ze flink tegengewerkt door zijn macho pa, die niet in al die onzin gelooft. Ook niet als de bewijzen recht voor z'n neus staan?

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Suburban Gothic aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading