Bodybuilder (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Bodybuilder is het verhaal van Antoine, die noodgedwongen moet intrekken bij zijn vader die hij nauwelijks heeft...
Bodybuilder

Bodybuilder

Komedie
Taal: Frans Jaar: 2014 Duur: 1 u 40 min

Bodybuilder is het verhaal van Antoine, die noodgedwongen moet intrekken bij zijn vader die hij nauwelijks heeft gekend en met wie hij niet is opgegroeid. Zijn vader blijkt een fitnessclub te runnen en bodybuilder te zijn geworden. De hereniging tussen Antoine, een lusteloze twintiger, en zijn vader, een trotse vijftiger die helemaal opgeslorpt wordt door zijn bijna excentrieke passie voor het bodybuilden, verloopt moeizaam en gespannen. Ondanks alles moet Vincent accepteren dat Antoine voor hem komt werken. En Antoine van zijn kant moet geleidelijk aan het leven dat zijn vader gekozen heeft leren kennen en waarderen.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Bodybuilder aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Nicole
Vind het erg moeilijk om deze film te beoordelen? Van de ene kant is hij erg saai en somber van opzet en van de andere geeft de film ons ook een belangrijke levensweg mee: Waar een wil is, is een weg! De film is frans talig waar ik even aan moest wennen. Tevens is het zeker geen komedie, maar een Franse Drama film! In deze film zijn de verhoudingen te zien tussen een vader die helemaal opgaat in zijn Bodybuilding en zijn zoon die er met de pet naar gooit, door omstandigheden komen ze na zoveel jaar samen en kruisen hun paden! Verwacht geen film waarin veel gebeurd, maar de boodschap is mooi!
loading