White Settlers (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Ed en Sarah gaan voor het eerst de nacht doorbrengen in hun nieuwe huis, een afgelegen boerderij op het...
White Settlers

White Settlers

Thriller Horror
Taal: Engels Jaar: 2014 Duur: 1 u 19 min

Ed en Sarah gaan voor het eerst de nacht doorbrengen in hun nieuwe huis, een afgelegen boerderij op het Noord-Engelse platteland. Ze zijn hierheen verhuisd om een nieuwe start te maken, ver weg van het drukke leven dat ze in Londen hebben geleid. Aanvankelijk gaat alles gaat goed; tijdens een wandeling in de bossen bij zonsondergang worden de twee weer helemaal verliefd. Maar als het echt donker wordt, krijgt Sarah het gevoel dat ze niet alleen zijn. Ed gaat op onderzoek uit en de avond ontaardt in een ware nachtmerrie. Ed en Sarah beseffen dat ze hier helemaal niet thuis horen ? en dat ze zeer zeker niet welkom zijn...

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om White Settlers aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Coen en Nelly
Hele, hele goede suspense / horror film. We moesten wat denken aan Eden Lake en aan de film 'you're next'. Waanzinnig spannend en echt heel sterk en overtuigend geacteerd. Wij konden hem nog kijken voor 8 moviepoints, zeker dubbel en dwars waard. Van dit soort films, als ze goed zijn gemaakt, kunnen we geen genoeg krijgen. En dan nog gebaseerd op ware gebeurtenissen... Ongelofelijk... Kijken en van ons een hele dikke negen.

Reviews

angelique
Erg spannende, onderhoudende film. Ik kan me alleen moeilijk voorstellen dat dit op ware feiten/gebeurtenissen berust. Desalniettemin toch de moeite waard.
loading