Trash (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Twee jonge jongens uit de sloppenwijken van Rio vinden op een dag een portemonnee vol geld tijdens hun dagelijkse speurtocht...
Trash

Trash

Komedie Misdaad Avontuur
Taal: Engels Jaar: 2014 Duur: 1 u 49 min

Twee jonge jongens uit de sloppenwijken van Rio vinden op een dag een portemonnee vol geld tijdens hun dagelijkse speurtocht op de vuilnisbelt. Ze weten dan nog niet dat hun leven hierdoor zal veranderen. Wanneer de politie de portemonnee terug komt halen en ze een beloning aanbiedt, realiseren de jongens zich dat ze iets belangrijks hebben gevonden. Gebaseerd op de bestseller van Andy Mulligan.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Trash aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Alexander
'Trash' is een Braziliaans-Engelse co-productie geregisseerd door Stephen Daldry. Deze filmmaker is bekend van onder meer 'Billy Elliot' en 'The Reader'. Deze sfeervolle prent is onderhoudend, ontroerend en spannend. Het verhaal is erg mooi. Het tempo zit goed. Alles wordt realistisch in beeld gebracht. Er wordt overtuigend geacteerd. Deze film deed mij denken aan de Braziliaanse prent 'Pixote', een meesterwerk over straatkinderen in 1981 geregisseerd door Hector Babenco. Spijtig genoeg blijkt er ondertussen niet veel veranderd te zijn in Brazilië. 'Trash' is een aanrader !
loading