White God (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Lili moet haar hond Hagen op straat zetten. Bastaardhonden zijn niet langer gewenst want de overheid wil raszuivere...
White God

White God

Drama
Taal: Hongaars Jaar: 2014 Duur: 1 u 56 min

Lili moet haar hond Hagen op straat zetten. Bastaardhonden zijn niet langer gewenst want de overheid wil raszuivere honden. Hagen ontdekt de menselijke wreedheid en sluit zich aan bij een groep zwerfhonden die in opstand komt tegen de mensheid. Lili probeert wanhopig Hagen terug te vinden en de agressie te stoppen. White God won tijdens het Filmfestival van Cannes de hoofdprijs in het programma Un Certain Regard. De twee honden die de rol van Hagen vertolken werden bekroond met de speciale Palm Dog.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om White God aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Alexander
'Fehér Isten' is een Hongaars-Duits-Zweedse coproductie geregisseerd door de Hongaarse filmmaker Kornél Mundruczó. Deze spannende en intrigerende jeugdfilm valt meteen op door het fantastische gebruik van honden. Deze dieren spelen een uitermate belangrijke rol in het verhaal en de scčnes met deze beesten zijn buitengewoon knap in beeld gebracht. Het camerawerk is vaak erg goed. Deze prent is beslist een aanrader binnen zijn genre.
loading