A Gift of Miracles (2015) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Darcy is een jonge wetenschapster die niet gelooft in dat wat niet in concrete termen uitgelegd kan worden....
A Gift of Miracles

A Gift of Miracles

Drama
Taal: Engels Jaar: 2015 Duur: 1 u 25 min

Darcy is een jonge wetenschapster die niet gelooft in dat wat niet in concrete termen uitgelegd kan worden. Toch wordt haar pragmatische denken op de proef gesteld wanneer ze een lijst vindt die haar overleden moeder opgesteld had. Op deze lijst staan allerlei spullen die haar moeder aan verschillende mensen wilde achterlaten. Darcy besluit met de hulp van een knappe docent Engels om alle spullen aan de mensen te geven die op de lijst staan. Vanaf dit moment vinden er onverklaarbare gebeurtenissen plaats die ervoor zorgen dat Darcy inziet dat 's werelds kleinste wonderen van grote betekenis kunnen zijn.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om A Gift of Miracles aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Nathalie
Goede film, maakte me soms toch wel emotioneel. Heel mooi hoe Darcy een ‘to do’ lijstje afmaakt van haar gestorven moeder waarvan ze niets meer herinnert en zo toch meer te weten komt over haar. Ook heel leuk dat de leraar die haar moet helpen haar aanmoedigt om verder doen met de lijst. Een goede film voor een avondje op de bank. Ik heb er zeker van genoten !
Het leuke aan deze film vond ik ook, dat ik deze film bijna 100% zou hebben kunnen verstaan als er geen ondertitels waren doordat Darcy heel traag spreekt. (En ik ben een ramp in Engels) Goede oefening dus ! Top film ;)
loading