Debug (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De nabije toekomst. Een groep hackers is veroordeeld tot een taakstraf. Ze moeten de boordcomputers van ruimtevrachtschepen...
Debug

Debug

Horror Sciencefiction
Taal: Engels Jaar: 2014 Duur: 1 u 22 min

De nabije toekomst. Een groep hackers is veroordeeld tot een taakstraf. Ze moeten de boordcomputers van ruimtevrachtschepen repareren. Onderweg naar aarde ontvangen ze een spoedbericht. Een ruimtevrachtschip zit zonder stroom. Men vermoedt een softwarefout. Het team gaat erop af en ontdekt dat de boordcomputer van het ruimteschip vol mysterieuze virussen zit. Dat niet alleen, het softwaresysteem lijkt over een eigen wil te beschikken. Het weerstaat elke poging om uitgeschakeld te worden. Al snel beseffen de hackers dat het systeem zelfbewust is geworden en dat het over lijken gaat om te overleven.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Debug aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading