These Final Hours (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Twaalf uur voor alle leven op aarde op een vreselijke manier zal worden vernietigd, doorkruist James een stad...
These Final Hours

These Final Hours

Actie
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 1 u 23 min

Twaalf uur voor alle leven op aarde op een vreselijke manier zal worden vernietigd, doorkruist James een stad waarin misdaad en excessen welig tieren, om naar een superparty te gaan. Op weg naar hét ultieme feest redt hij tegen zijn zin een klein meisje Rose dat kost wat kost haar vader wil vinden. Terwijl de fatale deadline nadert, wordt James gedwongen zijn prioriteiten te herzien.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om These Final Hours aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9
Coen en Nelly
Deze apocalyptische film speelt zich af in Australië. De wanhoop die het Einde der Tijden met zich meebrengt, is heel treffend in beeld gebracht. Mooi geschoten, vrij heftige film. Wij vonden dit eigenlijk meer drama/thriller dan een echte actiefilm. Het acteerspel is zeer goed, zeker ook het kleine meisje verdient een pluim. Misschien niet voor iedereen weggelegd vanwege het desperate thema, maar wij vonden het een zeer goede film en raden deze zeker aan met een welverdiende negen!
loading