De Pinguins van Madagascar (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. NEDERLANDS GESPROKEN Ze zijn schattig, om te knuffelen, maar ze zijn vooral super grappig! Skipper,...
De Pinguins van Madagascar

De Pinguins van Madagascar

Animatie Familie Komedie
Taal: Nederlands Jaar: 2014 Duur: 1 u 28 min

NEDERLANDS GESPROKEN Ze zijn schattig, om te knuffelen, maar ze zijn vooral super grappig! Skipper, Kowalski, Rico en Junior werken deze keer samen met een super geheime organisatie, de Noorderwind. Samen hebben ze slechts één missie: de wereld redden van Dave's vreselijke plannen.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om De Pinguins van Madagascar aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9
Natanaël
Deze film begint meteen al met een spannende reddingsactie! De film zit vol met spanning en avonturen en biedt een achtergrondverhaal bij de helden uit Madagascar. Wij hebben er zeker van genoten en raden de film zeker aan! Een heerlijk avontuur vol grappige momenten en de stoere helden weten zich keer op keer op heldhaftige wijze overal uit te redden.

Reviews

Geert
Zaaaalige secret agent-film, maar dan in animatie vorm. Geweldige humor voor jong en oud. Je ziet hoe het grote avontuur begint voor de 3 kleine pinguins en 1 ei. Het team krijgt te maken met een kwade inktvis die wraak wil nemen omdat de pinguins met alle eer en populariteit gaan lopen, terwijl hij vroeger de ster van de zoo was. Ondertussen komen ze ook nog een echt secret agent-team tegen en samen zullen ze de pinguins en de mensheid moeten bevrijden van de kwade bedoelingen die Dave voor hen heeft. Vlaamse versie vind ik nog grappiger, ....als Belg zijnde.
Maar ten zeerste een aanrader!
loading