Penguins of Madagascar (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. ENGELS GESPROKEN. NEDERLANDS ONDERTITELD. Ze zijn schattig? om te knuffelen? maar ze zijn vooral super...
Penguins of Madagascar

Penguins of Madagascar

Familie Komedie Animatie
Taal: Engels Jaar: 2014 Duur: 1 u 28 min

ENGELS GESPROKEN. NEDERLANDS ONDERTITELD. Ze zijn schattig? om te knuffelen? maar ze zijn vooral super grappig! Je favoriete undercover pinguïns van TV, Skipper, Kowalski, Rico en Junior, zijn terug! Deze keer werken onze vier vrienden samen met een super geheime organisatie, de Noorderwind. Samen hebben ze slechts één missie: de wereld redden van Dave's vreselijke plannen. Voor de allereerste keer zijn de pinguïns te zien in hun eigen hilarische film voor het hele gezin! Kortom, dit nieuwe avontuur van de makers van Madagascar is 'flipping awesome' en mag je zeker niet missen!

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Penguins of Madagascar aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
mario
Hmm, ik dacht dat ik die gemist had in de bioskoop, maar uiteindelijk was het niet de slechtste zaak die via meJane te kijken. De muziek en de "speciale technologie" lijken wel een licht gedrukte copie van The Incredibles. Langs de andere kant, een vervaagde kopie van dat meesterwerk is nog steeds best genietbare film.
Een dikke duim omhoog voor de het spelen met de namen van acteurs,daar niet van.
loading