Trouw met Mij! (2015) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Jurgen Vindevogel, leraar L.O., heeft zijn knappe collega, juf Sibel Koc, na een korte relatie ten huwelijk...
Trouw met Mij!

Trouw met Mij!

Komedie
Taal: Nederlands Jaar: 2015 Duur: 1 u 32 min

Jurgen Vindevogel, leraar L.O., heeft zijn knappe collega, juf Sibel Koc, na een korte relatie ten huwelijk gevraagd. Voor de ouders van beide twintigers komt de trouw als een complete verrassing. Jurgen is het enig kind van Marie-Jeanne en Harry. Ze snappen niet waarom Jurgen zijn vorige vriendin liet zitten voor een collega. Kemal, de broer van Sibel, is geërgerd door zijn impulsieve zus. Hij is overtuigd dat haar huwelijk niet lang zal duren. Na haar eerste trouw kwam Sibel immers met hangende pootjes naar haar familie terug. Maar Sibel en Jurgen zijn smoorverliefd en kijken dan ook enorm uit naar een prachtig trouwfeest. Het zal de schoonste dag van hun leven worden! Echter, dat is buiten de druk, de verwachtingen en de twijfels van hun families gerekend. Wordt het écht de schoonste dag van hun leven? Of trouwen Jurgen en Sibel niet alleen met elkaar maar met de hele familie?

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Trouw met Mij! aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Charles
Wat een rommelige film. Weinig verhaallijn.
loading