God's Pocket (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Wanneer Mickey's stiefzoon, Leon, overlijdt door een 'ongeluk' op het werk, probeert Mickey het...
God's Pocket

God's Pocket

Drama Misdaad
Taal: Engels Jaar: 2014 Duur: 1 u 25 min

Wanneer Mickey's stiefzoon, Leon, overlijdt door een 'ongeluk' op het werk, probeert Mickey het slechte nieuws samen met het lichaam te begraven. Maar wanneer de moeder van de jongen de waarheid boven tafel wil hebben, zit Mickey gevangen tussen een lichaam dat hij niet officieel kan begraven, een vrouw die hij niet kan behagen en een schuld die hij niet kan betalen.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om God's Pocket aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Gerard
Zou zo maar een filmhuisfilm kunnen zijn. U bent dus gewaarschuwd. ;) Steeds weer een verrassende wending, onvoorspelbare en dus onverwachte gebeurtenissen. Het is geen komedie maar ondanks het serieuze script moet je toch met regelmaat een lach onderdrukken lachen.
Zwarte komedie? In ieder geval prachtig acteerwerk en ondanks de vaak absurde scenes toch geloofwaardig.
loading