Let Us Prey (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De eerste werkdag van de overgeplaatste politieagente Rachel Heggie begint alvast veelbelovend. Op weg naar haar...
Let Us Prey

Let Us Prey

Horror
Taal: Engels Jaar: 2014 Duur: 1 u 29 min

De eerste werkdag van de overgeplaatste politieagente Rachel Heggie begint alvast veelbelovend. Op weg naar haar werkplek, arresteert ze een joyrider. De grofgebekte tiener belandt in de cel, in het gezelschap van een moordende dokter en een onderwijzer die zijn vrouw mishandelt. Maar het is de komst van een onheilspellende man die Heggie zorgen baart. De man lijkt geen natrekbaar verleden te hebben en over zijn motieven laat hij niets los. Tot blijkt dat hij de geest van anderen kan manipuleren, en de hel helemaal losbarst...

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Let Us Prey aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Coen en Nelly
De film begint ijzersterk. Heel mooi gefilmd en een goede suspense thriller á la goed Stephen King werk. Dan, ongeveer halverwege de film, verzandt hij toch in een wat minder fraai stuk. De suspense wordt losgelaten en er komt, helaas, wat onzinnigheid en overacting om de hoek kijken. Het einde is dan wel weer goed, wel ietwat afgeraffeld. Al met al, voor het begin een negen, voor het midden een zes en voor het einde van de film een acht. Wordt het toch nog een mooie zeven+!

Reviews

Alexander
'Let Us Pray' is de eerste langspeelfilm van Brian O'Malley. Deze Engels-Ierse co-productie begint veelbelovend, maar het scenario ontspoort al snel en weet uiteindelijk de gestelde verwachtingen niet waar te maken. Het wordt vrij vlug allemaal wat voorspelbaar en ongeloofwaardig. Ook het acteerwerk stelt af en toe teleur. Deze prent is een middelmatige poging om een thriller te maken, maar het eindresultaat is beslist geen meesterwerk geworden.
loading