Jessabelle (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Na een heftig auto ongeluk, waardoor ze haar beide benen niet meer kan gebruiken, keert Jessie noodgedwongen terug naar...
Jessabelle

Jessabelle

Horror
Taal: Engels Jaar: 2014 Duur: 1 u 26 min

Na een heftig auto ongeluk, waardoor ze haar beide benen niet meer kan gebruiken, keert Jessie noodgedwongen terug naar haar ouderlijk huis in Louisiana in de hoop hier rust te vinden. In plaats daarvan vindt ze een aantal oude tapes, waarin duidelijk wordt dat ze over een gave beschikt die ze geërfd heeft van haar overleden moeder. Ze wordt op een mysterieuze manier geconfronteerd met haar verleden en krijgt te maken met een zeer kwaadaardige geest genaamd Jessabelle. En deze is vastbesloten Jessie niet te laten ontsnappen.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Jessabelle aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Vicky
ik geef deze een zeven omwille van het feit deze niet ' aftands ' is , er zit een mooie verhaallijn in een een mysterieuze ' clue ' . Zit goed in elkaar en heeft enkele spanningsmomenten maar ik vind het eerder een thriller dan echte horror en dat maakt deze stukken beter dan ' annabelle ' e.d. . Ik heb er wel van genoten , mooi onthullend slot ook .

Reviews

Rob
Zwakke horrorfilm die te traag is en niets nieuws brengt. Daarnaast is het allemaal erg voorspelbaar en gebeurt er niet al te veel. Tegenvaller.
Anoniem
Op zich een spannende film, maar helaas is de verhaallijn nogal kort; er gebeurd niet heel erg veel. Dit is dus helaas geen aanrader.
loading