Monster High: Haunted (2015) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. NEDERLANDS GESPROKEN. Er staat de Monster High ghouls heel wat te wachten wanneer zij zich bevinden in de...
Monster High: Haunted

Monster High: Haunted

Familie Avontuur Animatie
Taal: Nederlands Jaar: 2015 Duur: 1 u 13 min

NEDERLANDS GESPROKEN. Er staat de Monster High ghouls heel wat te wachten wanneer zij zich bevinden in de gangen van het spookachtige Haunted High. Wanneer de ghouls Spectra Vondergeist volgen, ontdekken zij een geweldige wereld met een school met alleen maar geesten. Echter, de ghouls worden niet bepaald warm verwelkomd door directeur Revenant, die Spectra straft met angstaanjagende nablijfkettingen, waardoor zij niet meer terug kan naar Monster High. Nu is het aan de onvolmaakte perfecte vrienden om geestelijke vormen aan te nemen zodat zij één van henzelf kunnen redden van een eeuwige verdwijning.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Monster High: Haunted aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading