Vie Sauvage (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Vie Sauvage vertelt het waargebeurde verhaal van Philippe Fournier, alias Paco, en zijn twee zonen Okyesa en Tsali...
Vie Sauvage

Vie Sauvage

Drama
Taal: Frans Jaar: 2014 Duur: 1 u 42 min

Vie Sauvage vertelt het waargebeurde verhaal van Philippe Fournier, alias Paco, en zijn twee zonen Okyesa en Tsali Fournier. Paco slaat alle afspraken omtrent de voogdij in de wind en beslist zijn zonen van zes en zeven jaar niet naar hun moeder terug te brengen. Hij wil hen voortaan zelf opvoeden in communes op ver afgelegen plekken, één met de natuur. Ze beleven niet alleen de angsten en gevaren van het vrije leven maar ook de de hechte vriendschappen en de geneugten ervan. De zoektocht naar de verdwenen jongens duurde 11 jaar en hield heel Frankrijk in de ban.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Vie Sauvage aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Gerard
Geen rustgevende film dit. Niet helemaal duidelijk wie of wat nu de aanleiding is van dit drama in wording maar uiteindelijk doet dat er ook niet meer toe. Verontrustende beelden van een te geromantiseerd bestaan als `nomaden`. Iets wat geïdealiseerd kan worden als je jong bent maar met opgroeiende kinderen erbij wordt dat lastig. Unheimisch verhaal.
loading