Restless (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Ruth Gilmartin bezoekt haar moeder Sally en krijgt tot haar verbazing ze te horen dat haar moeder eigenlijk een Russische...
Restless

Restless

Drama Romantiek Oorlog
Taal: Engels Jaar: 2012 Duur: 2 u 55 min

Ruth Gilmartin bezoekt haar moeder Sally en krijgt tot haar verbazing ze te horen dat haar moeder eigenlijk een Russische vluchteling is met de naam Eva Delectorskaya, Terwijl haar collega-spionnen een voor een sterven, raakt ze ervan overtuigd dat ze werd verraden tijdens de oolog. Zelfs in de jaren 1970, lang na de gebeurtenissen, gelooft ze dat haar leven nog steeds in gevaar is en choqueert ze Ruth door het kopen van een geweer als zelfbescherming. Ze laat Ruth contact opnemen met Romer, zogenaamd als journalist die geïnteresseerd is in het onderwerp spionage in oorlogstijd.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Restless aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading