The Wipers Times (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Als kapitein Fred Roberts tijdens de Eerste Wereldoorlog in de ruïnes van Ieper in België een drukpers ontdekt,...
The Wipers Times

The Wipers Times

Drama Oorlog
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 1 u 32 min

Als kapitein Fred Roberts tijdens de Eerste Wereldoorlog in de ruïnes van Ieper in België een drukpers ontdekt, besluit Roberts een satirisch tijdschrift genaamd 'The Wipers Times' te publiceren. 'Wipers' was de Engelse benaming voor Ieper. De 'Wipers Times' was subversief en vol met galgenhumor, maar ook erg grappig. Geproduceerd onder vijandelijk vuur en gasaanvallen, bleek het tijdschrift tegen alle verwachtingen in een groot succes bij de Britse troepen aan het Westelijke Front. Een bewijs van de weerbarstigheid van de menselijke geest. Fred Roberts zou er later ook in slagen om het oorlogskruis voor Moed te winnen.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om The Wipers Times aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading