When Animals Dream (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De schuchtere tiener Marie is een buitenbeentje. Samen met haar overbezorgde vader en zieke moeder leeft ze een...
When Animals Dream

When Animals Dream

Drama Horror
Taal: Deens Jaar: 2014 Duur: 1 u 21 min

De schuchtere tiener Marie is een buitenbeentje. Samen met haar overbezorgde vader en zieke moeder leeft ze een teruggetrokken bestaan in een vissersdorpje aan de Deense kust. Marie kruipt uit haar schulp wanneer ze een baantje bij de visverwerking krijgt. Maar ze ontdekt ook dat er onder haar dorpsgenoten een grote angst voor haar en haar familie leeft. Terwijl haar lichaam begint te veranderen, ontdekt ze welk geheim haar ouders voor haar verborgen houden.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om When Animals Dream aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Coen en Nelly
Weer, volgens ons, een deense film van formaat. Het verhaal is mooi verteld en goed in beeld gebracht. Eigenlijk een dramafilm met een vleugje horror. Wij zaten er wel helemaal in, de acteerprestaties waren ook bovengemiddeld. Ja, wij houden hier wel van en we waarderen de film met een welverdiende negen. Aanradertje uit het hoge noorden!

Reviews

Gerard
Wij houden ook erg van Deense films. Mijn lief had een vleugje humor gelezen in de eerste recensie, bleek er een vleugje horror te staan. Maar daar kwamen wij pas achter toen het te laat was. Want ze had ook de trailer niet bekeken. Niets vermoedend begonnen wij aan deze film, al waren de eerste beelden met de beklemmende muziek al een teken aan de wand. Aangezien weerwolven niet echt in ons wereldbeeld passen kan er niet meer dan een zesje van af. Maar zijn weerwolven jouw ding dan is het waarschijnlijk een aanrader.
loading