Party Girl (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Party Girl is een rauw en indringend portret over de 60-jarige Angélique die letterlijk het leven viert. Angélique...
Party Girl

Party Girl

Drama
Taal: Engels Jaar: 2014 Duur: 1 u 32 min

Party Girl is een rauw en indringend portret over de 60-jarige Angélique die letterlijk het leven viert. Angélique houdt van feesten en mannen. In de nachtclub aan de Frans-Duitse grens waar ze als gastvrouw werkt, komt alles samen. Haar taak is het verleiden van mannen om drankjes voor haar te bestellen. Naarmate de tijd vordert heeft Angélique steeds minder klanten, maar is vaste bezoeker Michel verliefd op haar geworden en wil hij met haar trouwen. Een kans voor Angélique om het nachtleven vaarwel te zeggen? De film is gebaseerd op het werkelijke leven van Angélique Litzenburger die zichzelf in de film speelt, even als haar familie. Samuel Theis, een van de drie regisseurs, is haar zoon. Party Girl is op het Internationale Filmfestival Cannes 2014 bekroond met de Ensemble Prize (Un Certain Regard) en de Caméra d'Or.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Party Girl aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading