John Wick (2015) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. John Wick is een levende legende door zijn onnavolgbare kwaliteiten als huurmoordenaar voor de Russische maffia. De...
John Wick

John Wick

Actie
Taal: Engels Jaar: 2015 Duur: 1 u 37 min

John Wick is een levende legende door zijn onnavolgbare kwaliteiten als huurmoordenaar voor de Russische maffia. De mysterieuze eenling heeft zijn verleden afgezworen en wil niets liever dan in alle rust genieten van zijn luxe leven in New York. Totdat alles wat hem lief is, wordt afgenomen door een groep gewelddadige gangsters. Er rest John Wick nog maar één ding: wraak.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om John Wick aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Cornelia
Stevige actiefilm, waarin de schietpartijen in een hoog tempo voorbijkomen en vele gangsters het loodje leggen. Door de snelheid van de acties lijkt de film bijna op een game, maar dan zonder jouw actieve meedoen. Je blijft dus kijken en hopen op een positieve afloop voor deze superheld. Het verhaal stelde helemaal niks voor en was slechts de kapstok voor de vette acties. Voor liefhebbers een tof avondje filmpje kijken.

Reviews

Marc
Keiharde actie. Het gaat hier over een legendarische hitman van de Russische maffia. Als hem op brute wijze wordt ontnomen wat hij lief heeft volgt wraak en zet hij al zijn kennis en kunde in als meedogenloze en onnavolgbare huurmoordenaar om hen te laten boeten die hem dit aandeden. Niet de Reeves die we kennen uit de Matrix serie maar een degelijke actiefilm met veel geweld.
Een zeven noteer ik voor John Wick.
Harry
Inderdaad. absoluut geen topper van een film, maar dat had ik ook niet verwacht van keanu. Wat mij betreft heeft hij zijn top gehad met de matrix. dit is meer het zelfde genre als s. seagal. weinig diepgang- veel actie- allemaal monologen en t verhaal past in een eierdop. leuke vechtscenes. grappig is dat je toch blijft kijken terwijl je weet hoe t eindigt. deel 2 hoeft voor mij niet..
Stefan
Geweldige film.
Lekker gewelddadig, uiteraard wat over the top maar zeker niet irritant.
Alles uit de kast, lekker spannend en goed geacteerd. Als je van dit genre houdt, dan is de film de moeite waard.
Ik zeg: 8!
Ashna
Ongelooflijk prettige film om naar te kijken. Had ik eerlijk gezegd niet verwacht. Dacht dat Keanu Reeves zijn dagen waren uitgeteld, maar deze film bewijst het tegendeel. Hij excelleert in snelle actie en dat is een kunstje dat hij nog steeds niet heeft verleerd. Enigste minpuntje is dat naarmate de film vordert, hij steeds wat zwakker zijn killer rol kan waarmaken. Ik vond iets minder dan Equalizer, maar goed genoeg voor een waardering van 7 punten. Kijk al uit naar deel 2.
Aukje
Een lekker vette actie film. Een goede come back van mister Reeves! Mooie acties, echt een aanrader!! Basic verhaal lijn goed gebracht!! Ga ik zekers nog es zien..
Coen en Nelly
Dit was wel echt een actiefilm volgens ons. Mooi in beeld gebracht en goed geacteerd. We hadden zelf meer op een thrillerelement gehoopt, maar dat zat er niet echt in. Daarom niet helemaal goed voor ons, maar deze film zal actie liefhebbers zeker wel aanspreken. Ook de bombastische muziek eronder is dan goed gekozen. Wij waarderen deze film, ondanks dat het niet helemaal ons genre is, toch met een welverdiende zeven.
loading