Stretch (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Het zit Stretch niet mee. Hij is een werkloze acteur en zit diep in de schulden. Om de huur te kunnen betalen heeft hij...
Stretch

Stretch

Actie
Taal: Engels Jaar: 2014 Duur: 1 u 30 min

Het zit Stretch niet mee. Hij is een werkloze acteur en zit diep in de schulden. Om de huur te kunnen betalen heeft hij een baantje genomen als limousinechauffeur. Wanneer hij nog één dag krijgt om zijn gokschuld af te lossen, probeert Stretch halsoverkop aan geld te komen. De redding komt in de persoon van een excentrieke miljardair die voor één nacht een limousine nodig heeft. Stretch neemt de opdracht aan, wetende dat de miljardair bekend staat om het uitdelen van royale fooien. Maar al snel brengt de zonderlinge passagier op de achterbank hem in veel grotere problemen en wordt Stretch achtervolgd door de maffia, FBI-agenten, jaloerse ex-vriendinnen en opvliegende beroemdheden. Dit wordt een hele lange nacht!

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Stretch aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading