Horrible Bosses 2 (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Nick, Dale en Kurt besluiten samen een eigen bedrijf te beginnen zodat ze hun eigen baas kunnen zijn. Een...
Horrible Bosses 2

Horrible Bosses 2

Komedie
Taal: Engels Jaar: 2014 Duur: 1 u 44 min

Nick, Dale en Kurt besluiten samen een eigen bedrijf te beginnen zodat ze hun eigen baas kunnen zijn. Een geniepige investeerder heeft echter andere plannen met hun veelbelovende bedrijf, plannen waarbij Nick, Dale en Kurt helaas niet bij horen, en voordat ze nog maar één cent hebben verdiend staan ze alweer op straat. De wanhoop nabij, besluiten de drie bijna-entrepreneurs de investeerders' zoon te ontvoeren en hem te gijzelen totdat ze de macht over hun eigen bedrijf weer terug hebben.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Horrible Bosses 2 aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Geert
De 3 friends in crime zijn terug. Ze hebben samen een bedrijf opgericht dat een doucheknop met douchegel bevat, all in one, en zijn populair nu op de bedrijfsmarkt. Wanneer een groot concern aanbiedt om samen te werken zien ze het helemaal zitten. Tot blijkt dat ze bedrogen zijn en de order wordt gecancelled, het faillissement is dichtbij. Ze beslissen de zoon van de ondernemer die hen bedroog, te kidnappen en dan losgeld te vragen. Uiteindelijk gaan ze er niet mee door, maar dan komt het onverwachte... Leuke sequel, zelde niveau als de 1e film, dus je weet wat te verwachten.

Reviews

Casper
Horrible Bosses is nou typisch een film waar je af en toe ergert aan de stommiteit van de hoofdrolspelers, en dan weer blij bent dat het ze toch weer lukt met hun handelen weg te komen. Leuke verwijzing naar de vorige film door weer een spetterend optreden van Jennifer Aniston en Kevin Spacey. In tegenstelling tot vervolg films, die vaak tegen vallen, is het plot van de 2e film zeer goed doordacht, wat deze film een hele frisse, nieuwe insteek geeft. Leuk, leuk en leuk.
loading