No Good Deed (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Terri, een toegewijde vrouw en moeder van twee kinderen, leeft een ideaal leven. Haar leven krijgt echter een...
No Good Deed

No Good Deed

Thriller Misdaad
Jaar: 2014 Duur: 1 u 20 min

Terri, een toegewijde vrouw en moeder van twee kinderen, leeft een ideaal leven. Haar leven krijgt echter een dramatische wending wanneer haar huis en kinderen worden bedreigd door Colin, een charmante vreemdeling die beweert autopech te hebben en zich bij haar naar binnen praat. Deze onverwachte uitnodiging zorgt er voor dat haar familie wordt geterroriseerd en ze zullen moeten vechten om te overleven.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om No Good Deed aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9
Sandra
Lang geleden dat we zo goeie film hebben gezien ! Hij is van het begin tot het einde spannend ! Ondanks dat er weinig spelers zijn en het op een paar locaties zich afspeelde zit het erg goed in elkaar ! Zeker de moeite waard om naar te kijken !
Een absolute aanrader ! kijken deze film !

Reviews

Nicole
Ondanks dat er al vele films in dit genre zijn en soort verhaallijn zijn, vond ik deze film toch zeer vermakelijk! Het verhaal/film is van begin tot het einde spannend en blijf je boeien, ook zitten er wat verassende wendingen in. De cast in deze film zet een goede en overtuigende rol neer. Het enigste kleine minpuntje is dat de spanningsboog van mij toch wat hoger had mogen zijn! Goede prent die zeker het kijken waard is.
Coen en Nelly
We vonden dit ook een puike film. Het verhaal is goed neergezet en de acteurs spelen prima. Wel had het allemaal wat spannender gekund volgens ons. Alles is wel goed en mooi in beeld gebracht. Al met al een prima film voor een filmavondje. Wij waarderen deze film op een zeven.
Sonja
Deze film is echt een aanrader. Van het begin tot het einde blijf je geboeid kijken.
Goed verhaal met een goede opbouwende spanning. met natuurlijk schrik momenten er in.
Het verhaal krijgt nog een onverwachte wending voor de vrouwelijke speelster in de film.
Nogmaals zeer geboeid en zeker de moeite waard om hem gezien te hebben.
loading