Horns (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Ig Perrish wordt beschuldigd van de gewelddadige verkrachting en moord op zijn vriendin. Hij houdt stug vol het niet gedaan...
Horns

Horns

Thriller Horror
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 1 u 55 min

Ig Perrish wordt beschuldigd van de gewelddadige verkrachting en moord op zijn vriendin. Hij houdt stug vol het niet gedaan te hebben en vlucht in drank. Maar als hij de volgende ochtend wakker wordt, heeft hij niet alleen een enorme kater. Ook groeien er opeens hoorns uit zijn hoofd. Daar blijft het niet bij, want Ig ontdekt dat zijn hoorns mensen aanzet om fouten op te biechten en toe te geven aan hun egoïstische impulsen. Hij besluit zijn bizarre, maar effectieve nieuwe kracht te gebruiken om uit te zoeken hoe zijn vriendin echt om het leven is gekomen en wraak te nemen op de dader.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Horns aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Coen en Nelly
Moeilijke film om te recenseren. Mijn vrouw vond hem minder door de soms komische noten, maar wel intrigerend genoeg om door te kijken, ik vond hem eigenlijk wel goed. Daniel radcliffe is echt een goede acteur en is totaal af van zijn 'Harry Potter' imago (was hij eigenlijk voor ons al vanaf 'the woman in black'). De film is zeker origineel te noemen en is magisch-realistisch van aard. Goede muziek eronder gezet. De rest van de cast speelt ook zeker overtuigend. Voor mijn vrouw een zes, voor mij een acht. Komen we uit op een mooie zeven. Kijk en oordeel zelf!!
loading