Le Grimoire d'Arkandias (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Theo, 12 jaar en een gepassioneerde lezer, vindt in de bibliotheek een oud boek dat gelezen wordt door een...
Le Grimoire d'Arkandias

Le Grimoire d'Arkandias

Komedie Avontuur Arthouse
Taal: Frans Jaar: 2014 Duur: 1 u 29 min

Theo, 12 jaar en een gepassioneerde lezer, vindt in de bibliotheek een oud boek dat gelezen wordt door een vreemde figuur en bewaart dit voor zich. In dit magisch boek vindt Theo het recept van een ring die de kracht heeft om onzichtbaar te worden. Dit is exact wat hij nodig heeft om zijn moeder, veroordeeld voor een diefstal die ze niet heeft gepleegd, onschuldig te verklaren. Samen met Bonaventure, zijn beste vriend en Laura, een rebelse tiener, zal Theo de verschrikkelijke Boucher-zussen moeten confronteren die wel verantwoordelijk zijn voor de diefstal. Theo zal eindelijk het avontuur kunnen beleven waarop hij reeds lang wachtte.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Le Grimoire d'Arkandias aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading