Last Chance Harvey (2008) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De gescheiden New Yorker Harvey Shine (Dustin Hoffman) maakt zich ernstig zorgen over zijn baan op het moment...
Last Chance Harvey

Last Chance Harvey

Drama Romantiek
Taal: Engels Jaar: 2008 Duur: 1 u 29 min

De gescheiden New Yorker Harvey Shine (Dustin Hoffman) maakt zich ernstig zorgen over zijn baan op het moment dat hij in Londen aankomt voor de bruiloft van zijn dochter. Susan (Liane Balaban) is blij dat haar vader er is, maar kiest er toch voor haar stiefvader (James Brolin) te vragen haar weg te geven bij het altaar. Harvey begrijpt haar wel en besluit zijn enorme teleurstelling voor zichzelf te houden door na de plechtigheid te vertrekken. Hij strandt echter op de luchthaven, krijgt te horen dat hij zijn baan kwijt is en beland in een bar. Daar raakt hij aan de praat met Kate Walker (Emma Thompson), die hem overhaalt toch naar de receptie te gaan. Harvey haalt haar op zijn beurt over om met hem mee te gaan. Zo begint voor twee mensen een bijzondere romance die beiden inspireert zichzelf alsnog te laten verrassen door de liefde!

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Last Chance Harvey aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Willem
Emma Thompson en Dustin Hoffman in één film, dat kan niet stuk!
Hoffman speelt een wat schlemielige man, zoals alleen hij zo'n rol kan spelen. En Thompson is alleen al om dat heerlijke ietwat bekakte Engelse accent het beluisteren (en bekijken) waard.
loading