My Boyfriend is a Zombie Stoner (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Chrissy heeft van haar huisgenoten de opdracht gekregen om binnen 24 uur een date te vinden,...
My Boyfriend is a Zombie Stoner

My Boyfriend is a Zombie Stoner

Komedie
Taal: Engels Jaar: 2014 Duur: 1 u 28 min

Chrissy heeft van haar huisgenoten de opdracht gekregen om binnen 24 uur een date te vinden, anders zal ze uit haar kamer worden gezet. Per toeval ontdekt ze in een vriescel: Riggo. Een op eerst gezicht erg knappe medestudent, maar hij heeft alleen één probleem: hij is een zombie! Riggo vormt weinig gevaar voor zijn omgeving. De enige voorwaarde is dat hij dan wel stoned moet zijn, zo niet, dan verandert hij is een moordlustige bijtgrage zombie. Als er doe het toedoen van te weinig wiet het toch misgaat met het gedrag van Riggo en er veel andere studenten aan het de zombiebeten besmet raken, zit er voor Chrissy niets anders op dan de zombie invasie te bestrijden met meer wiet!

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om My Boyfriend is a Zombie Stoner aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading