Age of Ice (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Jack Jones geniet samen met zijn vrouw en 2 kinderen van een welverdiende vakantie in Egypte. Deze wordt echter ruw...
Age of Ice

Age of Ice

Actie Sciencefiction
Taal: Engels Jaar: 2014 Duur: 1 u 21 min

Jack Jones geniet samen met zijn vrouw en 2 kinderen van een welverdiende vakantie in Egypte. Deze wordt echter ruw verstoord door een reeks aardbevingen. Al spoedig begint warme weer te veranderen naar temperaturen die ver beneden het vriespunt liggen. Na enkele uren zijn de sphinx en de piramides bedekt met een dikke laag sneeuw. Dit is het begin van een nieuwe ijstijd en de familie Jones moet er alles aan doen om zichzelf in veiligheid te brengen, voor dat het te laat is!

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Age of Ice aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Antoinetta
Slechte film. Super nep, spijt dat ik hem heb gehuurd.
Anoniem
De film is absoluut geen €3,99 waard! Zelfs gratis kijken raden wij af! Het is een Kwalitatief Uitermate Teleurstellende film (plak de hoofdletters maar aan elkaar voor het woord). Alles ziet er super nep uit. De enige "spannende" momenten van de film zijn in de trailer te zien.
loading