Hector and the Search for Happiness (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Hector is een excentrieke maar onweerstaanbare Londense psychiater die in een crisis zit. Zijn...
Hector and the Search for Happiness

Hector and the Search for Happiness

Komedie Drama Avontuur
Taal: Engels Jaar: 2014 Duur: 1 u 55 min

Hector is een excentrieke maar onweerstaanbare Londense psychiater die in een crisis zit. Zijn patiënten blijken niet gelukkiger te worden. Dan op een dag, gewapend met veel moed en een bijna kinderlijke nieuwsgierigheid, breekt hij uit zijn beschutte leefomgeving en begint hij aan een wereldwijde zoektocht om er achter te komen of geluk wel bestaat. Belangrijker nog, of het geluk wel voor hemzelf bestaat. En zo begint hij aan een kleurrijke, exotische, gevaarlijke en hysterische reis.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Hector and the Search for Happiness aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Casper
Een lach en een traan. Gevoelig en inlevend. Niet gek voor een acteur die bekend staat om horror spoofs. Uiteindelijk, en wie wil dat nou niet, wil de hoofdpersoon gewoon gelukkig zijn. En na alles wat hij heeft meegemaakt gun je hem dat dan ook. Een persoonlijke zoek tocht op zoek naar zingeving, wat aardig gelukt is, zij het dat de karakters in de film meer diepgang hadden kunnen laten zien.
loading