The Voices (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Jerry Hickfang is een teruggetrokken jongeman die werkzaam is bij een fabriek die gespecialiseerd is in badkamer...
The Voices

The Voices

Komedie Misdaad Thriller
Taal: Engels Jaar: 2014 Duur: 1 u 39 min

Jerry Hickfang is een teruggetrokken jongeman die werkzaam is bij een fabriek die gespecialiseerd is in badkamer accessoires. Zijn eenzame bestaan wordt grotendeels gedomineerd door zijn twee huisdieren, Mr. Whiskers en Bosco, die in staat zijn om te 'communiceren' met Jerry. Het probleem is echter dat Jerry's huisdieren hem vaak proberen te overtuigen om verschrikkelijke dingen te doen. Enkel nadat hij Katie leert kennen, lijkt er wat normaliteit in zijn leven te komen. Een tragisch ongeluk brengt Jerry's leven echter compleet uit balans, en de enige bij wie hij voor hulp terecht kan, zijn zijn eigen pratende huisdieren.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om The Voices aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading