The Adjustment Bureau (2011) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Hebben we ons eigen lot in handen, of worden de touwtjes bediend door onzichtbare krachten? Matt Damon...
The Adjustment Bureau

The Adjustment Bureau

Actie Thriller
Taal: Engels Jaar: 2011 Duur: 1 u 41 min

Hebben we ons eigen lot in handen, of worden de touwtjes bediend door onzichtbare krachten? Matt Damon vertolkt in de thriller The Adjustment Bureau de rol van een man die een glimp opvangt van wat het noodlot voor hem in petto heeft en besluit dat hij eigenlijk iets anders wil. Politicus David Norris (Damon) staat op het punt een zetel in de Senaat in de wacht te slepen wanneer hij kennis maakt met de beeldschone Elise Sellas (Emily Blunt). Elise, die modern ballet danst, is een vrouw uit duizenden. Maar op het moment dat hij beseft dat zij de ware voor hem is, proberen mysterieuze mannen hen uit elkaar te houden.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om The Adjustment Bureau aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Iris
Elke film die ik van Matt Damon gezien heb is goed, en ook weer deze film van hem vind ik goed. Het is een film met een apart verhaal. Een film over een wereld waar de mens geen vrije wil heeft omdat, we er anders een puinhoop van maken. Films hebben vaak een einde die wel te raden was, bij deze film was ik echt nieuwsgierig naar hoe het zou eindigen. Wie van mistery films en van Matt Damon houdt, doet er goed aan deze te gaan zien!
loading