The Escape Artist (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Will Burton is een talentvol junioradvocaat met een scherp verstand en een onweerstaanbare charme. Zijn...
The Escape Artist

The Escape Artist

Actie Misdaad
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 2 u 47 min

Will Burton is een talentvol junioradvocaat met een scherp verstand en een onweerstaanbare charme. Zijn specialiteit is mensen bevrijden uit lastige juridische situaties. Vandaar ook zijn bijnaam: The Escape Artist. Tot ergernis van zijn rivale in de rechtszaal, Maggie Gardner, is Will als jurist zeer gewild; hij heeft nog nooit een zaak verloren. Maar in zijn privéleven is hij soms minder briljant. Hij snapt bijvoorbeeld nog steeds niet precies hoe de afwasmachine werkt, hoe vaak zijn vrouw ook heeft geprobeerd het hem uit te leggen. Ook is hij vaak aan het overwerken, terwijl hij die tijd misschien beter zou kunnen besteden aan zijn gezinnetje. Toch houdt hij zielsveel van vrouw en dochter. Maar dat maakt hem ook akelig kwetsbaar...

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om The Escape Artist aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Katleen
Goede, interessante film. Verhaal zit goed in elkaar. Het is inderdaad geen korte film, maar ik vond hem op geen enkel moment traag of langdradig worden. Voor wie houdt van 'advocatenverhalen en de wet' is dit zeker een aanrader. Ook van mij krijgt hij een 9!

Reviews

Coen en Nelly
Erg goede, sterke film. Het verhaal is niet te moeilijk en de film duurt vrij lang, maar dat vinden we echt geen probleem als het verhaal weet te boeien en het acteerwerk gewoon sterk is. Het is niet alleen een rechtbankdrama, maar er zitten ook zeker sterke thrillerstukken in. Leuk om ook eens een kijkje in de keuken van de Engelse rechtbank te nemen. Zeker een aanrader en de waardering is een hele goede, dikke vette negen! Aanrader!
loading