The Great Train Robbery (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Op de vroege ochtend van donderdag 8 augustus 1963 wordt er een misdrijf gepleegd dat tot op de dag van...
The Great Train Robbery

The Great Train Robbery

Drama
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 2 u 55 min

Op de vroege ochtend van donderdag 8 augustus 1963 wordt er een misdrijf gepleegd dat tot op de dag van vandaag uniek is in de Britse geschiedenis. Een posttrein die onderweg is van Glasgow naar hartje Londen wordt op zo'n 55 kilometer van zijn bestemming overvallen door een roversbende van 15 man. Hun buit bedraagt ongeveer 2,5 miljoen pond ? een bedrag dat vertaald naar nu zou neerkomen op ruim 50 miljoen euro. Het hele land staat op zijn kop. Wie zou hierachter zitten? En hoe hebben de rovers zo'n spectaculaire actie tot een goed einde weten te brengen? Deze gedramatiseerde reconstructie vertelt het verhaal van de Grote Treinroof vanuit twee perspectieven. In het eerste deel zien we hoe de bende onder leiding van Bruce Reynolds, de roof voorbereidde en uitvoerde. En het tweede deel laat zien hoe de politie alles in het werk stelde om de daders te identificeren en op te pakken.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om The Great Train Robbery aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading