Mega Toby in de Ruimte (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Voor het eerst zal een inwoner van het dorp met de spaceshuttle op ruimtemissie gaan. Om deze unieke...
Mega Toby in de Ruimte

Mega Toby in de Ruimte

Kids Nederlandstalig
Taal: Nederlands Jaar: 2014 Duur: 45 min

Voor het eerst zal een inwoner van het dorp met de spaceshuttle op ruimtemissie gaan. Om deze unieke gebeurtenis te vieren, organiseert Commissaris Migrain een feest. Als de ruimtereiziger niet komt opdagen, beslissen Mieke, Migrain en Toby om naar de lanceerbasis te gaan en de man zelf op te halen. Daar ontdekken ze dat een geheime spionne de lanceersleutel van de shuttle heeft gestolen voor haar opdrachtgevers: Björn en Ronny. Met de sleutel kunnen de gangsters de spaceshuttle stiekem starten en zo het gevaarlijke laserkanon de ruimte in droppen en baas worden van onze planeet! Als Mieke in actie komt en Migrain haar wil helpen, worden ze verrast en vastgebonden aan het laserkanon in de shuttle. De gangsters schieten de shuttle de ruimte in. Niemand kan Mieke en Migrain nog redden... behalve Mega Toby!

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Mega Toby in de Ruimte aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading