Dummie de Mummie (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Stel je voor. Je heet Goos Guts, je bent doodnormaal en er gebeurt nooit iets in het plattelandsdorp waar je...
Dummie de Mummie

Dummie de Mummie

Familie
Taal: Nederlands Jaar: 2014 Duur: 1 u 17 min

Stel je voor. Je heet Goos Guts, je bent doodnormaal en er gebeurt nooit iets in het plattelandsdorp waar je woont. Dan zit er op een dag opeens een levende mummie op je bed. Wat doe je dan? Goos en zijn vader Klaas besluiten om net te doen alsof Dummie hun Egyptische neefje met veel brandwonden is. Dat idee loopt uit op een heel stoer avontuur. Want Dummie moet natuurlijk mee naar school, maar mag nooit zijn magische scarabee kwijtraken. Als twee pestkoppen van de school er toch mee vandoor gaan, moet Goos laten zien hoeveel hij overheeft voor zijn nieuwe beste vriend!

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Dummie de Mummie aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9
Sander
Super leuke film, kids hebben wel 3 keer gekeken.de mummi is erg grappig, ook wel een leerzame film voor kinderen. De twee pestkoppen in de film leren hun lesje en uiteindelijk worden ze toch vrienden.we hebben flink gelachen. Zoals ik al zei tot wel 3 keer gekeken en ook alle drie de keren gelachen. Een echte aanrader dus!!!
loading