Bloedlink (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De jonge, knappe Rico en de norse Victor hebben als ex-gedetineerden een waterdicht plan uitgewerkt voor de ontvoering...
Bloedlink

Bloedlink

Thriller Nederlandstalig
Taal: Nederlands Jaar: 2014 Duur: 1 u 28 min

De jonge, knappe Rico en de norse Victor hebben als ex-gedetineerden een waterdicht plan uitgewerkt voor de ontvoering van de 25-jarige Laura Temming. Met deze kidnap willen ze de slag van hun leven slaan. Als zij Laura op klaarlichte dag een bestelbus in sleuren en vasthouden in een flat, starten niet veel later de onderhandelingen over het losgeld met Laura's rijke vader. Gaandeweg verschuift de onderlinge machtsverhouding tussen Laura en haar kidnappers Rico en Victor, in hoog tempo. Wie is nu eigenlijk de dader en wie het slachtoffer?

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Bloedlink aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9
Coen en Nelly
Een ontzettend goede film, voor Nederlandse begrippen. De drie hoofdrolspelers acteren heel overtuigend en brengen de spanning er goed in. Sowieso heel knap hoe je met zijn drieën een goede film kan neerzetten.Vooral Tygo met zijn karakteristieke kop steelt de show. Wij waarderen de film met een welverdiende negen.Zeker een aanrader!!
loading