Scooby-Doo: Moon Monster Madness (2015) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Maak je klaar voor de lancering van dit heldhaftige, buitenaardse avontuur in deze kersverse...
Scooby-Doo: Moon Monster Madness

Scooby-Doo: Moon Monster Madness

Familie Animatie
Taal: Engels Jaar: 2015 Duur: 1 u 16 min

Maak je klaar voor de lancering van dit heldhaftige, buitenaardse avontuur in deze kersverse film! Scooby-Doo, Shaggy, Fred, Daphne en Velma vertrekken naar de ruimte in het fonkelnieuwe ruimteschip van miljardair Sly Baron. Ze vermaken zich opperbest zonder zwaartekracht, tot een mysterieus buitenaards wezen hen dwingt te landen aan de donkere kant van de maan. Reis met Scooby-Doo mee tot aan de uiterste grenzen van het universum om dit buitenaardse mysterie op te lossen!

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Scooby-Doo: Moon Monster Madness aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Geert
Leuke Scooby doo film....in space. De eerste ruimtereizen voor gewone burgers is een feit. Een rijke miljardair heeft de ruimtereizen aangeboden aan enkele sterren als publiciteit en 5 reizen weggegeven tijdens een loterij. Het Mistery team van Scooby Doo heeft ze gewonnen, zij gaan dus mee op reis. In de ruimte otdekken ze dat er reeds een ruimtestad is gebouwd door de miljardair, het is allemaal een promo stunt. Ondertussen wordt de stad belaagd door een Alien, dat probeert hen uit te schakelen. Ook in de ruimte zal het Mistery team moeten samenwerken om de alien te vangen en om vast te stellen of het echt is dan wel een bedrieger. Volledig in de stijl van de reeds gekende verhalen, maar blijft leuk om naar te kijken.
loading