Pinocchio (2002) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Op geheel eigen, kleurrijke wijze brengt Roberto Benigni het wereld- beroemde verhaal van Pinocchio tot leven. Op een...
Pinocchio

Pinocchio

Familie Kids
Taal: Nederlands Jaar: 2002 Duur: 1 u 46 min

Op geheel eigen, kleurrijke wijze brengt Roberto Benigni het wereld- beroemde verhaal van Pinocchio tot leven. Op een mooie dag brengt de blauwe fee een blok hout tot leven. Het eigenwijze stuk boom belandt al stuiterend op de stoep bij timmerman Gepetto en hij maakt er een pop van die er precies zo uitziet als een jongetje en hij noemt hem Pinocchio. Tot zijn stomme verbazing blijkt Pinocchio te leven! Direct trekt Pinocchio de wijde wereld in en komt daar allerlei vreemde figuren tegen. Sommigen zijn helemaal niet aardig en Pinocchio moet nog een hoop leren. En hoe moet hij nou toch een echt jongetje worden?

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Pinocchio aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading