A Most Wanted Man (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. In A Most Wanted Man, gebaseerd op de bestseller van John le Carré, volgen we een Tsjetsjeense moslim die...
A Most Wanted Man

A Most Wanted Man

Thriller
Taal: Engels Jaar: 2014 Duur: 1 u 57 min

In A Most Wanted Man, gebaseerd op de bestseller van John le Carré, volgen we een Tsjetsjeense moslim die illegaal naar Hamburg vlucht. Al snel komen de autoriteiten achter zijn komst en die zijn vastbesloten uit te zoeken wie de man is. Wanneer de idealistische advocate Annabel Richter lucht krijgt van het verhaal, zet ze alles op alles om de Tsjetsjeen te beschermen. Ze krijgt echter tegenwerking uit onverwachte hoek. A Most Wanted Man is geregisseerd door de Nederlandse topfotograaf en regisseur Anton Corbijn, met een hoofdrol voor de recent overleden Philip Seymour Hoffman.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om A Most Wanted Man aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Philip-Carl
SUPER

Reviews

Geert
Sterke film van Corbijn, gedragen door sterke acteurs zoals Hoffman, Wright en McAdams. Hoffman leidt een engelse anti-terrorisme unit in Hamburg. Wanneer er een Tjetjeen opduikt die in Rusland heeft vastgezeten en zoon van een oorlogsmisdadiger is gaan er een paar rode lichten aan. Hij blijkt een erfenis te hebben die in de tientallen miljoenen loopt. Ze willen hem gebruiken om een grotere vis te pakken. Het grote kat en muisspel achter de schermen en het wantrouwen tss de verschillende politieke diensten is de eigenlijke leidraad vd film. Geen actiefilm maar wel intigrerend spannend gemaakt.
Hans
De trailer suggereert een actiefilm van dik hout, maar dat is niet het geval. Het is een intelligente thriller waarin de hoofdpersoon een anti terrorisme eenheid leidt en in zijn strategie wordt gedwarsboomd door de politie. De CIA werkt wel mee, maar is deze wel te vertrouwen? Een goede rol van Seymour Hofman (de laatste voor zijn dood) en hulde aan Anton Corbijn.
loading