Life is Beautiful (1997) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Italië, 1939. Guido, een grote levens- optimist is verliefd op Dora, die als bruid beloofd is aan een...
Life is Beautiful

Life is Beautiful

Komedie Oorlog
Taal: Italiaans Jaar: 1997 Duur: 1 u 52 min

Italië, 1939. Guido, een grote levens- optimist is verliefd op Dora, die als bruid beloofd is aan een fascistische bureaucraat. Zoals in een sprookje ontvoert Guido zijn geliefde op de dag van haar verloving. Vijf jaar later krijgen ze een zoon. Intussen is in Italië de rassenwet in werking getreden en wordt Guido - omdat hij een jood is - samen met z'n zoon naar een concentratiekamp gedeporteerd. Omdat de levensomstandigheden in het kamp erbarmelijk zijn, is Guido vastbesloten zijn zoon tegen alles en iedereen te beschermen. Hij slaagt erin zijn angst te overwinnen en zijn gevoel voor humor te laten zegevieren. Tegen iedereen die het wil horen vertelt hij dat het leven, ondanks alles, wondermooi is!

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Life is Beautiful aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Vicky
Wat een teleurstelling! Ik kon het nog geen vijf minuten verdragen deze onzin te bekijken. Het decor is zo nep als het maar wezen kan, het is om nerveus van te worden met zijn belachelijke zogenaamde grappen die verre van grappig zijn in eerste instantie en in tweede instantie stemt dit niet overeen met hoe deze zogenaamde film voorgesteld werd op de site ! Het zou cabaret liefhebbers MISSCHIEN nog bekoren maar het is ronduit belachelijk.Zonde dat ik hier geld voor uitgegeven heb want ik kan de " film " nog niet eens bekijken daar het snelle Italiaans echt afgerammeld is en ik er ontzettend nerveus van werd. Dit bevat alles dan een verhaallijn, setting is een nul , ik kan hier enkel over zeggen dat alles gedaan is in het kader van het belachelijke. Nog geen 1 waard maar nul staat hier niet bij , ik wil mijn geld terug.
loading