Saints and Soldiers Battle of the Tanks (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Mei 1945. De Tweede Wereldoorlog lijkt in het voordeel van de geallieerden beslist te zijn...
Saints and Soldiers Battle of the Tanks

Saints and Soldiers Battle of the Tanks

Actie Drama Oorlog
Taal: Engels Jaar: 2014 Duur: 1 u 32 min

Mei 1945. De Tweede Wereldoorlog lijkt in het voordeel van de geallieerden beslist te zijn en de meeste soldaten snakken naar het eind van de strijd. Zo ook de bemanning van een Amerikaanse tank. Bij een laatste routine patrouille in een verlaten gedeelte van het Harzgebergte in Midden-Duitsland, stuiten ze echter op de aanwezigheid van een Duits peloton dat voorbereidingen treft om een val op te zetten voor de Amerikaanse bevoorradingstrucks. De Nazi tanks worden bemand door een groep achtergebleven jonge, fanatieke soldaten die blijkbaar besloten hebben te willen vechten tot de dood. Een dodelijk kat en muis spel ontstaat en de Amerikanen beseffen dat hun vijand veel meer vuurkracht heeft en dat zelf de aanval inzetten tot een onherroepelijke nederlaag zal leiden. Spanningen en angst ontstaan als ze toch besluiten om de vijand te stoppen om zijn dodelijk plan uit te voeren, waarbij honderden om het leven zouden komen. Alleen door een doordacht plan uit te werken en hun onderlinge conflicten opzij te zetten bestaat er een kans om het strijdgebied levend te verlaten.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Saints and Soldiers Battle of the Tanks aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Stefan
Geweldige film.
De film heeft actie, spanning, een verhaal en redelijk goede acteerprestaties. Ik ben persoonlijk een fan van oorlogsfilms, maar moet erkennen dat ze vaak een zelfde verhaallijn hebben. Deze wijkt daarvan af en dat is prettig. een 8!
loading