Tell (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Tell, Ethan Tell. Geen dief van dertien in een dozijn, maar slim, vooruitdenkend, en altijd bij de pinken. Iets te braaf,...
Tell

Tell

Komedie Misdaad
Taal: Engels Jaar: 2014 Duur: 1 u 25 min

Tell, Ethan Tell. Geen dief van dertien in een dozijn, maar slim, vooruitdenkend, en altijd bij de pinken. Iets te braaf, wellicht. Tonnen lef, dat wel. Maar brute pech nekt zelfs het beste plan. De simpele klus die hem een miljoen dollar zou opleveren, loopt faliekant af en Tell verdwijnt voor drie jaar achter de tralies. Als hij weer op vrije voeten komt, blijkt zijn leven in de cel een lachertje vergeleken met de hel daarbuiten. De ex-partner die hij om de tuin leidde, zijn inhalige ex-vrouw, zijn reclasseringsambtenaar en twee corrupte agenten staan allemaal te popelen om te weten waar de slimmerik de buit verborgen heeft. Alleen, hij weet het niet. Echt niet. Of... weet Tell het wel?

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Tell aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading