Finders Keepers (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Allyson Simon scheidt van haar man Jonathan en verhuist met haar 9-jarige dochter Claire naar een groot huis op...
Finders Keepers

Finders Keepers

Thriller
Taal: Engels Jaar: 2014 Duur: 1 u 25 min

Allyson Simon scheidt van haar man Jonathan en verhuist met haar 9-jarige dochter Claire naar een groot huis op het platteland. Ze komt er achter dat haar makelaar nooit iets heeft gezegd over het feit dat er 5 jaar geleden een wrede familiemoord is gepleegd in het huis. Dan ontdekt Allyson tot haar schrik dat er een kwaadaardige, Zuid-Amerikaanse pop is achtergelaten die toebehoorde aan de 10-jarige die zijn familie vermoord heeft.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Finders Keepers aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Deze film verdiend absoluut geen 4 sterren.
Behalve dat er bekende sterren inzit is de film toch teleurstellend. Geen spanning...alles gebeurt met gemak,, zonder dat de acteur er van opkijkt..kortom vreemde film...
Coen en Nelly
We vonden dit een matige tot redelijke film. Het verhaal en de pop zijn best wel 'creepy', maar het overtuigt allemaal niet. Het heeft ook niet teveel mogen kostten en dat is er aan af te zien. Acteerwerk is redelijk te noemen. Ja, we vonden het net geen onvoldoende, maar met de hakken over de sloot een zes.
loading