The Sky Above Us (2015) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. The Sky Above Us is een authentiek, eigentijds drama over de bombardementen op Belgrado in 1999. Ana, Sloba en...
The Sky Above Us

The Sky Above Us

Drama Oorlog
Taal: Nederlands Jaar: 2015 Duur: 1 u 34 min

The Sky Above Us is een authentiek, eigentijds drama over de bombardementen op Belgrado in 1999. Ana, Sloba en Bojan: drie verschillende mensen, drie verschillende manieren om aan het leven vast te houden onder de zwaarste omstandigheden. De NAVO bombardementen vonden 15 jaar geleden plaats. Helaas blijven, vandaag de dag, oorlogen Europa en de rest van de wereld opschudden en verdelen. Wanneer zal er eindelijk vrede zijn? Iedere dag opnieuw brengen Ana, Sloba en Bojan hun levens in gevaar, simpelweg door naar hun werk te gaan in of naast het nationale televisiestation in Belgrado. Het is een belangrijk doelwit voor de NAVO-bombardementen. Alle drie dwingen ze zichzelf met de angst om te gaan, omdat ze hun gewone levens willen vasthouden. Maar 'gewoon' bestaat niet meer. Iedere nacht verandert Belgrado van een bruisende stad in een militair doelwit. Terwijl de bommen vallen uit de lucht boven hen, worstelen Ana, Bojan en Sloba met de vraag: Wat moet ik doen om te overleven in een krankzinnige wereld?

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om The Sky Above Us aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading