The Equalizer (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Denzel Washington speelt in the equalizer McCall, een voormalig agent van de geheime dienst die zijn dood heeft...
The Equalizer

The Equalizer

Actie Thriller
Jaar: 2014 Duur: 2 u 7 min

Denzel Washington speelt in the equalizer McCall, een voormalig agent van de geheime dienst die zijn dood heeft vervalst om een rustig leven te leiden in Boston. Wanneer hij uit zijn zelfopgelegde pensioen komt om een jong meisje te redden, Teri, staat hij oog in oog met gewelddadige Russische gangsters. McCall's verlangen naar rechtvaardigheid wakkert aan want hij neemt wraak op diegenen die de hulpeloze mishandelen. Als iemand een probleem heeft, weinig kans maakt, en nergens terecht kan, zal McCall helpen. Hij is The Equalizer.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om The Equalizer aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9
Coen en Nelly
Zeer goede film met in de hoofdrol ster-acteur Denzel Washington. We vonden dit echt een bar goede film. Actie, maar vooral ook spanning en heel mooi geschoten. Hier mogen ze er wat ons betreft meer van maken. De film waarderen we met een welverdiende tien. Zeker een vette aanrader en logisch dat deze film zolang in de huurlijsten op nummer 1 staat...

Reviews

Anne
Denzel probeert een rustig leven te leiden, maar als hij zich het lot aantrekt van een jonge prostituee raakt hij verwikkeld in een strijd waar hij maar al te graag een einde aan maakt.
spannende film.
Sandra
Nadat we de trailer hebben gezien, en bijna alle reviews hadden gelezen dachten we dit moet wel een hele goeie film zijn. Het begint wat rustig maar er zit zeker een goed verhaal in. Voor ons krijgt hij zeker geen 10 ! Denzel is hoe dan ook een goed acteur dus het is wel een goeie film. vooral het einde is erg spannend ! Maar we hebben betere films gezien. Deze is echter wel goed te doen !
Geert
Washington op dreef zoals in American Gangsta en A Man Apart. Hij speelt een man die een rustig leventje leidt en werkt in een groot warenhuis. Hij leert Teri kennen, een jong meisje die werkt als prostituée voor de russische maffia. Wanneer ze op een avond wordt afgeranseld door haar baas, besluit Robert haar te helpen en schakelt de hele bende uit. Hij blijkt een CIA/special forces op rust te zijn.Hij besluit de organisatie uit te schakelen totaan de top die alles regelt vanuit Moscow. Goed geacteerd, goed verhaal en spanning tot op het einde,het begin komt wel wat traag op gang.Kijken toch!
Anoniem
Een film die je tot het eind boeit, goed verhaal en goed gespeeld van denzel.
Ashna
Goed acteerwerk van Denzel in deze film. Zie hem graag in dit soort rollen. Begon slap, maar naarmate de film vordert neemt de spanning ook toe. Op het einde vlakt het wel wat af. Goed verhaal en actiescènes zijn ook ok. Jammer dat ik hem niet in de bios gezien heb, maar thuis was ook leuk. Van mij krijgt ie een 8!
Anoniem
De eerste 15 minuten is het even aftasten waar deze film heen gaat. Gelukkig was het het wachten waard. Lekker spannende film met voldoende actie. Daarnaast ook een goed verhaal. Mijn advies, kijken!
Joep
De meer dan slimme barmhartige sameritaan spiegelt mensen die in situaties zitten waaruit ze zichzelf niet kunnen ontworstelen en blijkt ondertussen skills te bezitten om rechtvaardigheid af te dwingen op geweldadige wijze. Wederom een ijzersterke prent en rol van Denzel Washington. Eindelijk weer een film met spanningsdruk en beleving. Zelfs tijd speelt een niet te onderschatten rol. Absolute aanrader !!
Josja
Top film! Gewoon kijken .
loading