Michael Flatley Lord of the Dance: Dangerous Games (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Lord Of The Dance: Dangerous Games is a een adembenemende nieuwe voorstelling...
Michael Flatley Lord of the Dance: Dangerous Games

Michael Flatley Lord of the Dance: Dangerous Games

Muziek
Taal: Engels Jaar: 2014 Duur: 1 u 40 min

Lord Of The Dance: Dangerous Games is a een adembenemende nieuwe voorstelling van de internationale superhit Lord of the Dance. Met sterren James Keegan, Morgan Comer en Mathew Smith als de 'Lords of the Dance' en de choreografie en regie door Michael Flatley. Lord of the Dance: Dangerous Games heeft nieuwe decors, kostuums en choreografie. Met 40 meest getalenteerde artiesten ter wereld, begeleid door Michael Flatley, en de nieuwe muziek van componist Gerard Fahy, zorgt deze nieuwe voorstelling voor een combinatie van traditie en adembenemende nieuwe muziek en dans.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Michael Flatley Lord of the Dance: Dangerous Games aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading